Nejlepší směnárny, kde nakoupíte kryptoměny

Nad klasickými směnárnami se lidé už nezastaví, vždyť karty lze použít i v zahraničí. Nad čím se ale lidé zastavují, jsou směnárny na kryptoměny, respektive směnárny, kde můžou kryptoměny nakoupit. Ne všichni totiž kryptoměny těží, není to ostatně nic snadného a musí se tomu rozumět. Pokud však se chcete do světa kryptoměn zapsat, můžete si je nakoupit ve zmiňovaných směnárnách, kterých dnes funguje několik desítek.  

Směna kryptoměn probíhá právě v takzvaných směnárnách. Každá kryptoměna se nejlépe získává na trochu jiné směnárně. Třeba směna Bitcoinu probíhá hlavně na sekundárních směnárnách, kde se však obvykle nabízí opravdu jen minimum kryptoměn.  

Abyste nemuseli číst dlouhé diskuze, kde se o jednotlivých směnárnách baví, přinášíme vám seznam směnáren, kde lze kryptoměny koupit.  

Směnárna Binance 

Pokud chcete směnit kryptoměny ve spolehlivé směnárně, doporučujeme nakupovat na Binance. Jedná se o jednu z novějších směnáren, kde lze koupit třeba oblíbený a známý Bitcoin. I když je směnárna poměrně nová, má největší obchodovaný objem. na světě. Jedná se o velice bezpečnou směnárnu, kde se nabízí nejen Bitcoin, ale také vlastní kryptoměna Binance Coin. Tato měna umožní uživatelům ušetřit na poplatcích. Pokud chcete obchodovat s netradičními páry, určitě je tato směnárna pro vás.  

Směnárna Coinmama 

Další směnárnou je směnárna Coinmama, kde můžete nakupovat i s pomocí kreditních karet. Kryptoměny obdržíte instantně, nakoupit zde můžete jak Bitcoin, tak třeba Litecoin nebo Ripple a některé další kryptoměny, třeba i Ethereum. Pokud však chcete k nákupu využít kreditní kartu, doporučujeme se informovat o poplatcích, které se na tento způsob placení účtují. Pokud však nakoupíte právě tady, pošlete své kryptoměny přímo do své peněženky. Musíte si však tuto peněženku pořídit přímo od směnárny.